Valami kell!

Ott bujkál ez a lelkünk mélyén: valami kell, ami több, mint a hétköznapok egyhangúsága, több, mint munka-evés-alvás-munka-gondok-küzdelmek-örömök-munka-hétfő-vasárnap-munka-pihenés-munka…

Kedves Olvasó!

Üdvözlünk az Evangéliumot Minden Otthonba Alapítvány online Bibliatanulmányozó tanfolyamán! A kurzus három részes sorozat formájában ismerteti meg az olvasóval a kereszténység lényegét, azaz Jézus Krisztust. A tanfolyam ingyenes és bármikor elvégezhető. A bibliai üzeneten túl pedig gondolatébresztő, illetve önismereti kérdésekkel is segíti a Szentírás tanításának értelmezését.

A kurzus teljes anyaga bárki számára elérhető, a regisztráció azonban egyelőre nem működik, az elküldött űrlapok név nélkül érkeznek be munkatársainkhoz. Amennyiben szeretne választ is kapni tőlünk, e-mail címét az egyes kérdőívek utolsó sorában tudja megadni.

Kapcsolat

Fenntartó: Evangéliumot Minden Otthonba Alapítvány
E-mail: iroda@emoalapitvany.hu
Levél: 1445 Budapest, Pf. 356
Telefon / Fax: (1) 314-1302
Facebook: https://www.facebook.com/emoalap/
Instagram: https://www.instagram.com/emo_everyhome_hu/
Adószám: 18002320-1-42
Bankszámlaszám: 11991102-02117573

Ha a cikkekben felvetett, vagy egyéb lelki kérdésekkel, Bibliával, Istennel, Jézussal, hittel kapcsolatban kérdései, gondolatai vannak, bátran ossza meg velünk! Kérdéseire próbálunk válaszolni, gondolatait szívesen olvassuk.

10 + 15 =